Mix Your Tales in jouw bedrijf

We hebben verschillende originele opties die interessant kunnen zijn voor of in jouw bedrijf, geheel naar wens samen te stellen.

Meer informatie nodig? Vul dan gerust het contactformulier in, of mail rechtstreeks naar info@mixyourtales.nl

Onze opties

Relatiegeschenken

Bestaande relaties bedanken of van prospects trouwe klanten maken? Met een box van Mix Your Tales geef je sowieso iets origineels. In overleg kan je de box zelf samenstellen en aanpassen naar wat het beste bij de ontvanger past. We denken graag mee met eventuele extra opties en voorstellen.

Kerstpakketten

Kerstpakketten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij bedrijven. Bij Mix Your Tales kan je zelf je kerstpakketten (laten) samenstellen. We zorgen voor een feestelijke aankleding en inhoud, zodat het erg leuk is om te geven én ontvangen. We kunnen zelfs voor aankomende feestdagen nog last minute kerstpakketten samenstellen en leveren.

Overige cadeau’s

Ook voor alle andere momenten dat je als bedrijf zijnde iets weggeeft, kunnen wij een leuke box samenstellen. Of je nou een van je werknemers wil bedanken of feliciteren, als autobedrijf een verantwoord aflever cadeau zoekt of als makelaar iets leuks wilt geven bij de oplevering van een woning, voor elk soort cadeau maken wij iets passends. Vanaf een grotere oplage kunnen wij zelf de verpakkingsdozen personaliseren met jouw eigen bedrijfsnaam en logo.