Over ons

De leukste mocktail avond gewoon bij jou thuis.

Wij stellen ons graag even aan jullie voor.

Alexandra & Sherwien, twee jonge levensgenieters met een passie voor de mooie wereld van de cocktails en mocktails. Daarnaast actief bezig met een gezonde levensstijl waarbij er veel gesport wordt. Natuurlijk niet de beste en meest voor de hand liggende combinatie;
“cocktails + gezonde levensstijl”

Omdat we merkte dat er meerdere mensen zijn hier hier tegenaan lopen hebben we ons verdiept in alcoholvrije cocktails, de zogeheten “mocktails”. We hebben onze passie uitgebreid en zijn hiermee aan de slag gegaan. We hebben veel geëxperimenteerd om mocktails net zoveel diepgang en smaak te kunnen geven als cocktails. We willen dat iedereen kan genieten van de lekkerste en mooiste drankjes zonder dat ze zich schuldig hoeven te voelen. Hieruit is dan ook ons idee om mocktail boxen samen te stellen geboren.

Met onze boxen leren we je hoe je de lekkerste mocktails maakt. We zorgen voor een echte cocktail beleving, maar dan zonder de alcohol. Het enige waar je zelf voor moet zorgen, is een leuke groep mensen om je heen met veel gezelligheid. De rest krijg je van ons.

Cheers!

Onze mocktails

Bekijk onze heerlijke mocktails, en bestel snel!